Det finnes utrolig mange flotte naturbilder der ute som er tatt av dyktige fotografer. Det har blitt mer og mer vanlig å bruke redigeringsprogram for å få bildene akkurat slik man ønsker. Valg av riktig lys, klarere farger, fjerning av forstyrrende elementer er bare noe av det som kan gjøres med bildene når de er ferdige. Noen klarer å ta så fantastiske bilder at du skulle tro de var blitt Photoshoppet, men i blant er noen bare på akkurat rett tid til rett sted, og får tatt noen fantastiske blinkskudd.

1Når bakken åpner seg

Uten photoshop 1
Sprekk i himmelen eller i isen?

Skikkelig trolsk stemning hvor du virkelig lurer på om det er himmelen eller bakken som åpner seg. Ser du godt etter så er det gjenskinn fra himmelen i isen, under snøen.

2Himmelen bobler

uten photoshop 2
Når himmelen bobler

Fantastiske skyer i flere lag, det er nesen som en skulle tro at det er et bilde som er malt i flere forskjellige nivåer, i lag på lag.

3Det snør

uten photoshp 3
Nermere snøfnugget kommer du ikke

Har du forsøkt å se på et snøfnugg for å se om du kan se akkurat hvordan det ser ut? Det er omtrent umulig, men er du heldig å ha et kamera som kan ta virkelig gode bilder ender du opp med et resultat som dette.

4Et øyeblikk under vann

Uten Photoshop4
Vanntunell, hadde du turt?

For et vakkert syn! Å ligge under denne bølgen må være en opplevelse i seg selv, og når du ender opp med et blinkskudd som dette i tillegg, da har du vært mer enn heldig.

5Når himmelen åpner seg

uten photoshop 5
Når himmelen åpner seg

Det er ikke vanskelig å falle for fristelsen å tenke en tanke eller to om at vi ikke er alene i universet når naturen åpner opp for motiver som dette.

6Som en sanddyne på himmelen

uten photoshop 6
Som en sanddyne

Det er ikke uvanlig å se soloppganger og solnedganger i vakre farger. Dette derimot er ikke like vanlig. En skyformasjon med farger og former som en sanddyne. Man kan ikke bli annet enn imponert.

7Havets Symmetri

uten photoshop7
Når livet går i sikksakk

Dette er ikke hva man forventer når vann og bølger skyller inn over land. Det er som livet, det går litt i sikk sakk.

8De vakreste regndråpene

Uten photoshop 8
I en regndråpe

Man kan spørre seg hvor lenge man må sitte å vente på at et motiv som dette plutselig skal dukke opp. Er det duggvåte stilker, eller er det regndråper som tar til seg bilde av den vakre blomsten? Umulig å si, men vi kan enes om at det er vakkert.

9Når verden deles i to

uten photoshop 9
Når livet er delt i to

For en fascinerende måte å la natur og by gå hånd i hånd på. Det hadde vært interresant å vite om delingen av byen og naturen ble delt som dette med vilje, eller om det bare var en ren tilfeldighet som ble oppdaget av en observant fotograf.

Fantastiske bilder tatt av kyndige og tolmodige fotografer som har klart å fange et blinkskudd i akkurat rette øyeblikk. Vi hadde ikke nølt et sekund hvis vi hadde kunnet hatt et av disse bildene på Veggen. God fredag 🙂

 

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker