Det finnes mengder med gøye og brukelige ting det går ann å kjøpe der ute på det store internett. Det florerer med varer vi ikke engang visste at vi trengte, men denne gangen har vi funnet 8 helt fullstendig ubrukelige ting, som ingen kommer til å trenge, noensinne. Ta en kikk og se om du er enig.

1You Tube Bok…

Ubrukelig bok

En You tube bok som skal «vise» deg de mest episke you tube filmene gjennom tidene. Javel, ja! Vi trodde hele poenget med you tube var å se på selve kanalen, siden det er en filmsnutt kanal, ikke å lese om filmsnuttene. Nei, hold dere unna denne boken. Den trenger dere absolutt ikke. Aldri!

2Kamuflasje Golfball…

ubrukelig golfball

Her lurer vi veldig på hva som skjedde når denne ble laget. Litt sånn,» ja, dere, da skal vi lage en farget golfball! En golfball som spilleren skal finne, når og hvis, de slår for langt eller for kort. Så da lager vi en kamuflasje farget golfball.» Kjempe idé! Fritt for å ikke være tilskuer på den turneringen, kjenner det kan bli en veldig lang turnering å overvære. Ikke én eneste av deltakerene finner tilbake til golfballen sin. Lykke til med det!

3Melkekartongholder…

ubrukelig melkekartong holder

Ja, dette var jo en fiffig løsning. En beholder som du kan presse melkekartongen nedi, med håndtak. Den er kanskje litt vanskelig å holde i den melkekartongen vi har i dag? Den har jo tross alt ingen håndtak. Nei, kjøper du denne er det veldig bortkastede penger.

4Pizzakutter saks..

ubrukelig pizzakutter

Hva skal man si? Her er det altså funnet opp en saks så du kan klippe pizzastykkene opp i like deler, og det følger jo tross alt med en klippemal. Skjønner at mange ville gått for denne, er jo mye enklere enn en god gammeldags kniv, eller et lite pizzahjul.

5Potetvask hanske

ubrukelig potetvasker

Veldig viktig med spesielle hansker når du skal vaske potetene, og vi tviler litt på at skallet blir fjernet med disse litt ruglete hanskene. Vi holder heller en knapp på: hell potetene i vasken, skyll og skrubb med rennende vann, men hva vet vel vi?

6Sko?

Ubrukelig sko

Hva er tanken bak disse skoene? Er det en gummisko? Ikke en gummistøvel, men en gummisko. Er det en mokkasin eller er det en gummiert tresko? Ser nesten ut som den er foret inni også. En utrolig spesiell variant hvertfall.

7Lage snøballer…

Ubrukelig snøballager

Barna i dag kan virkelig ikke ha det enkelt. Vi husker godt når vi vokste opp, da hadde vi votter, og ikke bestandig det heller, for de lå gjerne igjen en eller annen plass. Så tok vi litt snø og lagde en snøball. Med våre kalde og våte hender ble det jammen i meg en grei liten snøball, som ble sent avgårde i en rasende fart. Nå må man visst ha eget «snøball lage» utsyr, spesielt.

8Diett vann?

ubrukelig vann

Greit nok, vi kan lett la oss lure av fiffige løsninger, og ting vi tror vi trenger, men dette! Diettvann! Så vidt oss bekjent så er det ikke veldig mange kallorier i vann i utgangspunktet, så vi skulle gjerne likt å visst hva som er så spesielt med dette vannet. Vi tar oss heller et glass med vann fra springen.

Det hender vi finner små og hendige «gadets» som vi tror kan være med på å forenkle hverdagen, men de tingene vi har funnet her er vi sikre på bare hadde irritert deg.

Vi ønsker alle en strålende fredag, både med og uten ubrukelig ting og tang 🙂

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker