Julen og julaften er for mange en av de hyggeligste dagene i løpet av hele året. Det er julemusikk, god stemning og ikke minst god, tradisjonell julemiddag. De aller fleste av oss kan likevel kjenne litt på julestresset når det nærmer seg, og det tenkte vi å gjøre noe med.

Sammen med Godtlevert kan du vinne en matkasse med julemat for 6 personer som inneholder tradisjonell julemat. Julekassen vil bli levert direkte hjem på døren din, enklere kan det ikke bli. Alt du behøver å gjøre er å melde deg på konkurransen.

I tillegg til julekassen får vinneren også valgfrie matkasser til en verdi av 5000 kr. Det blir en fantastisk start på det nye året!

Alt du trenger å vite om julekonkurransen som arrangeres av Godtlevert og Husglede.no står godt beskrevet lengre ned i artikkelen. Huks å trykke på linken for å melde deg på, og send inn registreringsskjema, lykke til! Meld deg på konkurransen her:

Delta her

godt levert vinn 5000

Julekassen fra Godtlevert inneholder alt du trenger for en vellykket julemiddag for 6 personer. Nydelig ribbe fra kvalitetsmerket Prima Jæren, tradisjonelle julepølser, medisterkaker, mandelpoteter, brun saus, søt og grov sennep, samt alt det andre juletilbehøret som du forbinder med tradisjonell jul.

Konkurransen avsluttes 10. desember og vinneren vil få tilsendt en rabattkode og da er det bare å benke seg ned å bestille kassen med julemat for seks personer. Julekassen må bestilles før 15. desember og vil bli levert 20. eller 21. desember.

Meld deg på konkurransen her:

Delta her

Når julen er over er du faktisk så heldig at du har hele 5000 kr å velge matkasser for. Velg matkasse(r) for det antall personer dere er i familien, og få masse deilig mat levert rett hjem til deg, enklere kan det ikke bli.

Godtlevert komponerer menyer og inspirerende matkasser som gjør at du slipper å både planlegge og haste ut på butikken. Hele familien vil få gleden av en velsmakende, variert og god middagsopplevelse.

Porsjonene er nøye tilmålt så du slipper matsvinn og du kan velge mellom menyer som er satt sammen av kokkene til Godtlevert eller du kan velge alle middagene helt selv.

Konkurransen avsluttes 10. desember og vinneren vil få tilsendt rabattkoder.

Meld deg på konkurransen her:

Delta her

Vi ønsker alle lykke til 🙂

 

 

 

Denne artikkelen kan inneholde sponsede lenker